Siemens

Al meer dan 165 jaar staat de naam Siemens voor prestatie, innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en design. Werner von Siemens heeft het bedrijf in 1847 in Duitsland opgericht, maar zijn toekomstgerichte visie wordt ook vandaag nog nagestreefd door het merk Siemens. Siemens streeft niet alleen visies na, maar laat dromen uitkomen! Vandaag de dag staat Siemens in veel huishoudens bekend om de handige en stijlvolle huishoudelijke apparaten. Siemens verlegt continu de grenzen van de technische mogelijkheden om het leven gemakkelijker te maken, zodat je onbezorgd kunt genieten van elke dag.

Populaire Siemens producten

Het assortiment van Siemens

Ovens

Siemens inbouw bakovens combineren optimaal gebruiksgemak met maximale controle. Het grote TFT-Touchdisplay en de Kerntemperatuurmeter vertellen je precies wat er gebeurt in de oven. Door opties als activeClean®, die de oven voor je reinigt, hoef je de oven na afloop alleen even schoon te vegen.

Kookplaten

Of u nu een inductiekookplaat, een gaskookplaat of een glaskeramische kookplaat met inductie zoekt, Siemens heeft altijd de juiste kookplaat voor uw keuken. Innovatieve technologie en comfortabele functies maken uw werk gemakkelijker.

Afzuigkappen

Siemens heeft een groot assortiment afzuigkappen. Van een innovatieve downdraft afzuigkap die na het koken weer verdwijnt, tot klassieke wandschouwkappen en plafondunits- bij Siemens vindt u altijd de juiste afzuigkap.

Wassen en drogen

Siemens wasmachines en drogers kenmerken zich door innovatieve features. Met gebruik van de iSensoric-sensoren kan, afhankelijk van de iQ-serie, het werk voor jou uit handen genomen worden met onderscheidende opties als: i-Dos (automatisch doseren) en varioPerfect (sneller of zuiniger wassen).

Vaatwassen

Siemens-vaatwassers overtuigen door een modern design en innovatieve ideeën die jouw leven gemakkelijker maken. Opties als het Zeolith®-droogsysteem zorgen voor een droge vaat met minimaal energieverbruik

Koelen en vriezen

Slimme ideeën en innovatieve technologieën, verpakt in een toekomstgericht design: huishoudelijke apparaten van Siemens voor koelen en vriezen bieden u de beste opties om levensmiddelen flexibel en optimaal te bewaren.

Koffie

Verse koffie, espresso of latte macchiato met fijn melkschuim - hoe u uw koffie ook drinkt, in de koffiewereld van Siemens kunt u voor elke smaak terecht. Onze Siemens koffiezetapparaten en koffie volautomaten halen het beste uit elke koffieboon.

Stofzuigen

Bij Siemens kunt u kiezen uit allerlei stofzuigers die allemaal voor een geweldig resultaat zorgen, maar wel aan hele verschillende eisen voldoen. Van een compacte accuzuiger voor tussendoor tot een bijzonder stille stofzuiger voor grotere woningen.