Assortiment

In Nederland zijn van Rowenta producten te koop in de categorieën Stofzuigers, Persoonlijke verzorging en Bijverwarming.

Stofzuigers

De Air Force Extreme oplaadbare steelstofzuigers van Rowenta zijn compact en krachtig. De sledestofzuigers met stofzak zijn er in extra krachtige (X-treme Power), extra compacte (Compacteo Ergo) en extra stille (Silence Force) varianten. De sledestofzuigers zonder stofzak zijn er in extra compacte (Compacteo Ergo) en compacte en krachtige (Compact Force) varianten.

Persoonlijke verzorging

In de categorie persoonlijke verzorging zijn er haardrogers, haarstylers en straighteners. Deze apparaten voor persoonlijke verzorging zijn er ook in de luxe Elite Model-look

Bijverwarming

Bijverwarming is nuttig als de centrale verwarming op bepaalde plekken in huis net niet voldoende warmte geeft. Rowenta heeft badkamerkachels, keramische kachels (eenvoudig op een plek ergens in huis neer te zetten) en ventilatorkachels.

Rowenta

Intelligent beauty

De naam van het Duitse merk Rowenta is afgeleid van de oorspronkelijke naam van het bedrijf: Robert Weintraud GmbH & Co. Rowenta bestaat sinds 1909. Al vanaf het begin maakt het bedrijf huishoudelijke apparaten. Rowenta is tegenwoordig onderdeel van het Franse consortium Groupe SEB. Het bedrijf streeft ernaar slimme apparaten te maken, waarbij ook het design belangrijk is.