Assortiment

Nestlé biedt onder andere koffiemachines en capsules, onder de namen NESCAFÉ Dolce Gusto en Nespresso.

Koffiemachines

De NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine laat de concurrentie ver achter zich als de enige koffiemachine voor één kopje die een professionele druk van 15 bar biedt, en elke keer een perfect kopje koffie met fijn melkschuim voor u maakt. Hij bereidt elke variant in minder dan een minuut. U krijgt bij de NESCAFÉ Dolce Gusto machine een twee jarige garantie van KRUPS. Daarnaast ontwikkelde Nestlé in samenwerking met Magimix, De’Longhi en Krups koffiemachines voor de Nespresso-koffie van Nestlé. Hiermee zet u in korte tijd de lekkerste espresso’s en lungo’s, maar er zijn ook modellen met melkopschuimers, waarmee heerlijke cappuccino’s en latte macchiato’s te maken zijn.

Capsules

Het innovatieve, gebruiksvriendelijke capsulesysteem, exclusief voor NESCAFÉ Dolce Gusto, is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat elk kopje koffie dat u maakt, vers is en alleen de beste koffiebonen bevat. De luchtdichte capsules optimaliseren de extractiedruk voor elke smaakvariant, en bieden de beste NESCAFÉ-kwaliteit, textuur en melkschuim zonder gedoe! Er zijn al meer dan 30 koffievariaties beschikbaar. Ook het Nespresso-systeem werkt met capsules, ook wel Grand Crus genoemd. Hiervan zijn momenteel 27 verschillende smaken verkrijgbaar. Van ristretto tot koffie met vanillesmaak.

Nestlé

Good Food, Good Life

Nestlé startte in 1866 als een klein bedrijfje nadat de Duitser Henri Nestlé oplosbaar babyvoedsel op basis van melk en granen uitvond. Enige tijd later vond Daniel Peter, een vriend van Henri Nestlé, melkchocolade uit, nadat hij als experiment melkpoeder met cacao mengde. Nestlé fuseerde in 1929 met het bedrijf van Peter en vanaf dat moment maakte het bedrijf een enorme groeispurt. Nestlé is inmiddels uitgegroeid tot het grootste voedingsmiddelenconcert ter wereld en leider op het gebied van Nutrition, Health & Wellness. Het produceert onder andere oploskoffie, bronwater, bouillon, ijs, (chocolade)melk, chocolade, pasta, yoghurt, ontbijtgranen, melkpoeders, babyvoeding, farmaceutische producten en dierenvoer. Nestlé heeft fabrieken en bedrijven in bijna elk land van de wereld.

Merkgedachte

Nestlé streeft ernaar om consumenten constant de beste voedingsproducten te bieden, geschikt voor ieder moment van de dag, van ochtend tot avond. Gedurende het hele leven. Het merk is zich ervan bewust dat het vertrouwen van de consument een grote rol speelt en doet er dan ook alles aan om dat vertrouwen te verdienen, door bijvoorbeeld voedingsmiddelen van hoge kwaliteit te produceren.