Miele

Sinds de oprichting in 1899 is het motto van Miele 'immer besser'. Dat staat bij het merk gelijk aan 'steeds betere producten maken'. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Er wordt bij Miele dan ook niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Het merk onderwerpt alle apparaten dan ook steekproefsgewijs aan een genadeloze duurproef. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Dit biedt u de geruststellende zekerheid dat u de beste huishoudelijke apparaten in huis haalt. En dat maakt Miele uniek.

Populaire Miele producten

Het assortiment van Miele

Keukenapparatuur

Design is in de ogen van Miele niet alleen het uiterlijk van een apparaat, maar ook de beleving tijdens het gebruik. Bij Miele vindt u dan ook apparaten die qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit perfect op uw wensen zijn afgestemd.

Koelen en vriezen

De koel- en vrieskasten van Miele blinken uit in gebruiksgemak, efficiëntie en veelzijdigheid. Dankzij de diverse innovatieve kenmerken kunt u elk levensmiddel onder optimale omstandigheden vers bewaren of invriezen. Altijd het perfecte klimaat.

Stofzuigers

Toonaangevende vooruitgang, technische perfectie en de beste kwaliteit; dat zijn de pijlers die Miele hanteert bij het maken van haar stofzuigers. Ontdek de op maat gesneden stofzuigers die afgestemd zijn op uw specifieke wensen.

Koffieautomaten

Voor Miele is koffie een passie. Daarom heeft Miele haar koffieautomaten geperfectioneerd. Het resultaat is aromatische koffie, een zeer comfortabele bediening en exclusief design. Van inbouwkoffieautomaten tot vrijstaande espressomachines.

Vaatwassers

Miele heeft voor elke keuken en wens de juiste vaatwasser in het assortiment. Met de innovatieve functies en flexibele rekindeling bent u van alle gemakken voorzien. Bovendien blinken Miele-vaatwassers uit in energie-efficiëntie.

Wassen, drogen, strijken

Miele staat garant voor een perfecte wasbehandeling; van wassen en drogen tot strijken. Het merk stelt de hoogste eisen aan wasbehandeling, waardoor u tijdens de lange levensduur van de apparaten geniet van perfecte was-, droog- en strijkresultaten.