Het assortiment van Miele

Keukenapparatuur

Design is in de ogen van Miele niet alleen het uiterlijk van een apparaat, maar ook de beleving tijdens het gebruik. Bij Miele vindt u dan ook apparaten die qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit perfect op uw wensen zijn afgestemd.

Stofzuigers

Toonaangevende vooruitgang, technische perfectie en de beste kwaliteit; dat zijn de pijlers die Miele hanteert bij het maken van haar stofzuigers. Ontdek de op maat gesneden stofzuigers die afgestemd zijn op uw specifieke wensen.

Koffieautomaten

Voor Miele is koffie een passie. Daarom heeft Miele haar koffieautomaten geperfectioneerd. Het resultaat is aromatische koffie, een zeer comfortabele bediening en exclusief design. Van inbouwkoffieautomaten tot vrijstaande espressomachines.

Populaire Miele producten

Miele

Sinds de oprichting in 1899 is het motto van Miele 'immer besser'. Dat staat bij het merk gelijk aan 'steeds betere producten maken'. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Er wordt bij Miele dan ook niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Het merk onderwerpt alle apparaten dan ook steekproefsgewijs aan een genadeloze duurproef. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Dit biedt u de geruststellende zekerheid dat u de beste huishoudelijke apparaten in huis haalt. En dat maakt Miele uniek.