Logitech

Logitech legt zich geheel toe op de ontwikkeling van innovatieve en hoogwaardige persoonlijke randapparatuur, die een verbeterde digitale ervaring bieden. We begonnen in 1981 met de ontwikkeling van computermuizen, die een intuïtievere manier van interactie met een pc boden. Tegenwoordig hebben we onze expertise in productontwerp verder uitgebreid met een ruim aanbod aan interfaceapparatuur.

Voor elk product in onze productcategorieën onderzoeken we allereerst hoe klanten hun digitale apparaten gebruiken. Gewapend met deze informatie leggen onze ontwerpers en technici zich dan geheel toe op het creëren van een betere ervaring met die apparaten – voller, comfortabeler, productiever, handiger, kortom: een plezier om mee te werken.

Populaire Logitech producten

Het assortiment van Logitech

Computeraccessoires

Een computermuis is niet zomaar een apparaat. Dat weten de mensen van Logitech al sinds 1981.

In het huidige assortiment vind je dan ook diverse soorten muizen, maar ook trackballs, touchpads en professionele presenteerapparaten van Logitech.

Gamegear

Een echte gamer gebruikt niet zomaar een muis, toetsenbord of headset. Logitech G heeft speciale varianten van deze apparaten voor gamers. Van programmeerbare gaming toetsenborden met speciale G-toetsen tot diverse gamepads, joysticks en sturen.

Tablet-accessoires

Logitech heeft een groot aantal cases en toetsenborden voor de iPad Air 2 en de iPad mini.

Voor Android-tablets als de Samsung Galaxy Tab S en tablets van andere fabrikanten zijn er ook beschermende cases en toetsenbordhoezen voor extra productiviteit.

Afstandsbedieningen

Logitech levert verschillende universele afstandsbedieningen. Waaronder de Harmony 650 en Harmony Ultimate One: krachtige modellen die met één aanraking te bedienen zijn. Ze zijn geschikt voor thuisbioscoopsystemen die zich in een open kast bevinden.