Assortiment

Voor de consumentenmarkt maakt Lenovo laptops/ultrabooks, tablets en desktops/alles-in-één-computers.

Laptops en ultrabooks

De Thinkpad-laptops van Lenovo bieden krachtige prestaties en een uitstekende betrouwbaarheid. De lijn bestaat onder andere uit de T-serie (geavanceerde laptops), X-serie (platte en lichte laptops), L-serie (populaire laptops) en de 11e-serie (voor studenten). De Yoga-serie is een ultrabook die als laptop en als tablet kan worden gebruikt (convertible). Deze is er in verschillende modellen en met verschillende schermgroottes.

Tablets

Lenovo biedt tablets voor verschillende besturingssystemen Android-tablets (de 7, 8 en 10 inch A-serie, de 7 inch S-serie en de 8 en 10 inch Yoga multimedia-tablet). Windows-tablets (de 8, 10 en 11 inch Miix en de 8 inch ThinkPad Tablet). De convertibles Yoga, Miix, Flex en ThinkPad Yoga als laptop én als tablet te gebruiken. Ze zijn op een slimme manier te vouwen en te kantelen, zodat ze voor elk doeleinde kunnen worden ingezet.

Desktops/alles-in-één-computers

De Lenovo-desktops zijn stijlvol ontworpen en zijn geschikt voor entertainment en productiviteit. De alles-in-één-modellen zijn niet alleen als pc te gebruiken, maar wanneer u ze plat legt ook als tafel-pc voor verschillende gebruikers. Bijvoorbeeld om samen games te spelen of voor het bekijken van video's. De Thinkcentre-desktops bieden extra krachtige prestaties en betrouwbaarheid en zijn geschikt voor bedrijven.

Lenovo

For those who do

IBM, dat in de jaren '80 van de vorige eeuw de pc groot had gemaakt, kondigde in 2004 aan zijn pc-afdeling te verkopen aan Lenovo. Dit Chinese bedrijf werd in 1984 opgericht in een opslagschuur in Bejing. Voordat het de activiteiten van IBM overnam, was het al China's grootste fabrikant van computers. Inmiddels is Lonovo wereldwijd een bekende speler en een van de grootste fabrikanten van computers ter wereld. Inmiddels zijn niet alleen de pc's van Lenovo bekend, maar ook de laptops, tablets en zakelijke oplossingen zoals werkstations en servers.

Naast pc's biedt Lenovo in verschillende landen ook fotoapparatuur en mobiele telefoons aan.

Betrokkenheid

"We do what we say, we own what we do." Ofwel, de betrokkenheid bij alles wat Lenovo doet, moet in ieder detail zichtbaar zijn. Van het maken van producten waar iedereen dagelijks gemak en plezier van heeft tot maatschappelijk verantwoord ondernemen.