Lavazza

Van de opening van de kleine kruidenierswinkel door Luigi Lavazza 120 jaar geleden tot het bedrijf nu; Lavazza is de nummer één koffie in Italië.

Lavazza zoekt iedere dag naar koffie van de beste herkomst in verschillende variaties en uit alle werelddelen. Daarbij zetten zij zich samen met hun partners in voor kleinschalige en lokale projecten ter verbetering van de leefomstandigheden van de koffieboeren.

Met het complete assortiment binnen gemalen- en bonenkoffie brengt Lavazza authentieke Italiaanse smaak en kwaliteit voor iedere koffieliefhebber en gebruikswijze.

Populaire Lavazza producten

Het assortiment van Lavazza

Capsulemachine

Ontdek hier de machines met de mogelijkheid om thuis, met de capsules van Lavazza A Modo Mio, eenvoudig en op jouw manier een authentieke Italiaanse espresso of andere koffievariant te maken.

Capsulesmachines melk

Thuis genieten van authentieke cappuccino of latte machiatto doe je met een van de capsulemachines met melkoplossing. Gebruik Lavazza A Modo Mio capsules in combinatie met verse melk voor de beste Italiaans beleving.

A Modo Mio capsules

Lavazza A Modo Mio is een range van gedoseerde capsules welke excellente Lavazza melanges bevatten van gemalen koffie. Perfect voor zij die op zoek zijn naar de geur en smaak van echte Italiaanse espresso. Bekijk hier het assortiment.

A Modo Mio Accessoires

Naast kwaliteit in aroma en smaak brengen ook de accessoires de Italiaanse koffiebeleving in huis. Lavazza heeft hiervoor een passend assortiment A Modo Mio accessoires ontwikkeld.

Espresso koffiebonen

Met Lavazza espresso koffiebonen dompel je jezelf onder in de traditionele Italiaanse koffiecultuur. Met diverse rijke melanges van 100% arabica van o.a. de iconische Caffè espresso of Qualita Rossa waan je je in een Italiaans café.

Gemalen koffie

Speciaal voor trouwe gebruikers van filtermachines heeft Lavazza haar beste espresso smaken ook in gemalen variant. verkrijgbaar in het iconsiche blik.

Koffiepads

Sinfonia pads, voor échte Italiaanse koffie uit je koffiepadmachine. Deze pads met gemalen Lavazza koffie zijn in twee intensiteiten beschikbaar.