Assortiment

Krups maakt kwaliteitsproducten in de categorieën koffie, ontbijt en keuken. Stuk voor stuk apparatuur die robuust is, uitstekend zijn werk doet en fraai ontworpen is.

Koffie

Sinds het eerste koffiezetapparaat in 1983 is Krups sterk in het maken van eersteklas koffiezetapparaten. Of het nu gaat om geurige filterkoffie of een lekkere espressovariëteit, Krups heeft er de juiste machine voor. Niet voor niets koos Nestlé Krups uit om de Nespresso-machine te maken. Daarnaast maakt Krups ook Dolce Gusto-apparaten en niet te vergeten melkopschuimers.

Ontbijt

Fruitpersen, broodroosters en waterkokers: alles voor een heerlijk ontbijt vindt u bij Krups. Daarnaast horen de koffiemachines er hier natuurlijk ook een beetje bij. Houdt u van een zoeter ontbijt, dan hoort het wafelijzer ook in deze categorie.

Keuken

Krups heeft een keur aan handige hulpjes voor in de keuken, van een eenvoudige blikopener tot een veelzijdige keukenmachine. Ook de mixers van Krups zijn vermaard over de hele wereld. Om eten lekker lang vers te houden in de koelkast heeft het merk een handige vacuümverpakker.

Krups

Beyond reason.

Robert Krups richtte het gelijknamige bedrijf op in 1851 en 110 jaar lang maakte het bedrijf precisieweegschalen die wereldwijd in hoog aanzien stonden. Niet lang na de Tweede Wereldoorlog richtte Krups zich op de markt voor keukenapparatuur. Vooral de mixers en snijmachines werden al snel populair in Duitsland en de rest van Europa. In 1983 volgende de eerste koffiezetter, en in 1991 ging Krups voor Nestlé de Nespresso-machines produceren.

Precisie, perfectie en passie

Vandaag de dag is Krups onderdeel van het Franse Groupe SEB (bekend van onder meer Rowenta, Moulinex en Tefal) en worden veel van de producten ontworpen door de Duitse designer Konstantin Grcic. Krups produceert vrijwel alles wat er nodig is om de keuken draaiende te houden. Niet voor niets is het motto van het merk ‘precisie, perfectie en passie’.