Assortiment

Het assortiment van Hotpoint bestaat uit wasmachines en drogers, afwasautomaten, koelkasten en vriezers, fornuizen, ovens en magnetrons, kookplaten, afzuigkappen, koffiemachines en wijnkasten.

Ovens en magnetrons

Hotpoint-ovens zijn modern, innovatief en extreem eenvoudig in gebruik. Ze passen bij iedere stijl keukeninrichting. Ze bieden kookfuncties die speciaal zijn ontworpen voor gerechten als pizza's en cakes en vooruitstrevende functionaliteit, zoals stoomkoken voor gezonde en voedzame maaltijden. De Openspace heeft 20 procent meer inhoud dan een standaardoven. De Hotpoint-magnetrons bieden functionaliteit die is afgestemd op iedere kookbehoefte.

Kookplaten

De kookplaten van Hotpoint zijn betrouwbaar en voegen een stijlvolle dimensie toe aan uw keuken. Koelzones en speciale branders bieden de mogelijkheid tegelijkertijd op verschillende manieren te koken.

Afzuigkappen

Hotpoint-afzuigkappen passen perfect bij de ovens en kookplaten. Optimale afvoer en absolute stilte zijn gegarandeerd. Ook het onderhoud van de afzuigkappen wordt steeds eenvoudiger.

Koffiemachines

De koffiemachines van Hotpoint passen perfect bij de ovens in de Experience-serie en creëren zo een stijl die rust geeft in de keuken. De apparaten zijn gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een Touch Control-voorpaneel. Ze maken het mogelijk drie typen koffie te programmeren qua sterkte en intensiteit en de romigheid in te stellen. De machines zijn eenvoudig te bedienen en schoon te maken.

Hotpoint

Effectiviteit, intelligentie en stijl

Hotpoint werd in 1911 opgericht in de Verenigde Staten. De naam komt van het eerste elektrische strijkijzer, dat zijn hotpoint (heetste punt) aan de voorkant had in plaats van in het midden. Naast elektrische strijkijzers ging het bedrijf ook elektrische fornuizen maken. Het bedrijf claimt dat het een van de eerste elektrische broodroosters heeft ontwikkeld. Geleidelijk werd het assortiment uitgebreid met allerlei andere huishoudelijke apparaten.Hotpoint Europa (tot voor kort bekend onder de naam Hotpoint Ariston) is eigendom van Indesit Company International B.V.

Intelligentie en comfort in elke kamer in huis

Hotpoint apparaten zijn ergonomisch, stil, intuïtief en veilig. Ze bieden intelligente oplossingen en maximaal comfort in elke kamer in huis. Een sobere, elegante stijl, ecologisch verantwoord en met veel aandacht voor kwaliteit en innovatie. Daarnaast weerspiegelen de apparaten de unieke sfeer van elk huis en elke kamer. Tegelijkertijd garanderen ze de hoogste standaarden van efficiëntie, energiezuinigheid en uitstekende prestaties.

Wasmachines en drogers

Hotpoint-wasmachines bieden maximale prestaties en een optimaal schone was. Dit met lage kosten en minder belasting van hert milieu. Het ergonomische ontwerp en de technologische innovatie van de wasprogramma's geven u maximaal comfort. Hotpoint-warmtepompdrogers beschikken over energie-efficiëntieklasse A-30%. Het speciale wolprogramma is gecertificeerd door The Woolmark Company. De drogers kunnen tot acht kilogram drogen, dankzij een systeem van elektronische sensoren dat de keuze voor een bepaald type weefsel of het gewenste droogniveau mogelijk maakt.

Afwasautomaten

Hotpoint-afwasautomaten zijn bijzonder energiezuinig. Ze zijn volledig geïntegreerd of beschikken over een voorpaneel dat het apparaat coördineert met de rest van de keuken. Er zijn zelfs 45 centimeter brede modellen voor de krappe keuken.

Koelkasten en vriezers

De koelkasten van Hotpoint hebben een minimaal energieverbruik en maximale prestaties. Ze hebben een No Frost-functie, waarmee ontdooien tot het verleden behoort. Uw voedsel blijft in alle koelkasten van Hotpoint langer goed en behoudt zijn voedingswaarde, smaak, aroma en originele versheid. Dat geldt ook voor de vriezers van Hotpoint. Ze maken bovendien intelligent gebruik van de ruimte en hebben een minimaal energieverbruik.

Fornuizen

Hotpoint-fornuizen zijn overal te installeren. Zelfs in direct contact met andere meubels en apparaten in de keuken.