Sport horloges

Speciaal voor de hardlopers heeft Garmin de Forerunner sporthorloges ontwikkeld. Deze horloges houden tijdens het hardlopen bij hoe ver en snel u loopt en hoeveel calorieën u verbruikt.

Garmin

Garmin is wereldmarktleider op het gebied van GPS apparatuur en heeft zich als doel gesteld om voor iedereen GPS navigatie bereikbaar te maken. Het merk werd in 1989 opgericht door Gary Burrell en Min Kao. De naam is een samentrekking van de beide voornamen. Garmin ontwikkelt GPS navigatie voor verschillende markten. Het assortiment van Garmin omvat navigatie-oplossingen voor zowel auto, motor, vrachtwagen en camper/caravan, als ook GPS tracking voor sport en recreatie, maritieme producten en GPS producten voor de luchtvaart.

Populaire Garmin producten

Het assortiment van Garmin

Auto navigatie

De veelzijdige Garmin nüvi navigatietoestellen vormen een betrouwbare bijrijder die u helpt om uw bestemming probleemloos te bereiken. Ze zijn voorzien van o.a. innovatieve routefuncties, gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen, geïntegreerde technologie en grote, heldere schermen.

Vrachtwagen navigatie

De Garmin dēzl navigatiesystemen zijn er speciaal voor de transportsector. Ze gebruiken uw vrachtwagenprofiel bij het vinden van de meest efficiënte route in Europa en waarschuwen voor omstandigheden op de route die gevolgen voor u kunnen hebben.

Camper navigatie

Garmin biedt ook navigatiesystemen die specifiek afgestemd zijn op de camper-lifestyle, met campervriendelijke functies voor het plannen van trips, spraak-gestuurde navigatie en gedetailleerde kaarten van Europa met bijbehorende restricties, zoals brughoogten.

Motor navigatie

Voor de unieke behoeftes van de motorrijden heeft Garmin de Zumo navigatiesystemen ontwikkeld. Zo zijn ze speciaal ontworpen voor gebruik met de linkerhand. De touchscreens zijn zeer gevoelig en handschoen vriendelijk. De Zumo’s zijn bovendien robuust en waterbestendig.

Wandel navigatie

De robuuste en waterbestendige handheld navigatie systemen van Garmin zorgen er voor dat u nooit verdwaalt. Deze modellen zijn volledig geoptimaliseerd voor outdoor gebruik en functioneren onder de zwaarste en meest veeleisende omstandigheden.