De krachtigste snoerloze stofzuigers

Met extra accessoire voor huishoudens met dieren

Meer informatie

DYSON

"Onze missie is simpel - Wij lossen problemen op die anderen lijken te negeren." - James Dyson, uitvinder.

Deze missie ligt ten grondslag aan alle innovaties van Dyson, of het nu om stofzuigers gaat die geen filteronderhoud meer nodig hebben en nooit hun zuigkracht verliezen, om ventilatoren zonder bladen die veilig zijn voor ieder huishouden of krachtige snoerloze stofzuigers, Dyson blijft trouw aan deze missie. Bij Dyson worden alledaagse producten die frustraties opleveren bekeken en verbeterd. Inventief nadenken en rigoureuze ontwerptechnieken leveren betere producten op. Onze missie is simpel: problemen oplossen die anderen lijken te negeren.

Het assortiment

SLEDESTOFZUIGERS

De Dyson DC52 sledestofzuigers met Cinetic™ technologie serie zijn de meest geavanceerde sledestofzuigers van Dyson. De enige stofzuiger zonder filters om te wassen of te vervangen, zonder zakken om aan te schaffen en zonder verlies aan zuigkracht.

Steelstofzuigers

Andere fabrikanten doen concessies aan gewicht of zuigkracht omdat ze moeten kiezen tussen een zware of een zwakke motor. Draadloze stofzuigers van Dyson zijn anders. Dankzij de Dyson digitale motor V6 zijn ze klein, licht en krachtig.

Kruimelzuigers

Een kruimelzuiger is handig als u snel op lastige plekken schoon wilt maken. Maar wist u dat de kruimelzuigers van Dyson ook bijzonder geschikt zijn voor het reinigen van matrassen. Dé oplossing voor mensen met een allergie.

Ventilatoren

Stil, zuinig en krachtig. Bij het ontwikkelen van zijn revolutionaire ventilatoren heeft Dyson geen compromissen gesloten. Ze hebben geen bladen, waardoor zijn ze veilig zijn en u ze gemakkelijk schoonmaakt.

Uitgelicht