DENON

Denon is opgericht in 1910 en is uitgegroeid tot een van de beste merken in audio- en videoapparatuur. Het creëren van producten die anderen in staat stellen maximaal te genieten, is Denons drijfveer en de reden van ons bestaan. Bij Denon draait alles om akoestische zuiverheid en een optimaal luistergenot voor klanten. De vele primeurs die Denon in de loop der tijd heeft ontwikkeld en zijn geschiedenis op het gebied van audio- en video-ervaringen zijn bepalend voor de toekomst van het bedrijf. Denon koestert zijn erfgoed en gebruikt het bovendien als inspiratie voor de continue zoektocht naar perfectie. Wat de toekomst ook brengt; Denon zal erbij zijn. Het merk is niet voor niets al meer dan 100 jaar de hifi-specialist.

Populaire Denon producten

Het assortiment

Home-cinema

Maak kennis met de thuisbioscoop-oplossingen van Denon. Welke oplossing u ook kiest, Denon heeft voor elke filmliefhebber een oplossing die het TV geluid dramatisch verbetert. De afspeelmogelijkheden zijn eindeloos met de Denon receivers.

Hifi-componenten

Voor de echte muziekliefhebbers een must: de hoogwaardige hifi-componenten van Denon. De met precisie geselecteerde onderdelen en audioschakelingen zorgen voor een geluidsreproductie die zo getrouw mogelijk is aan het origineel.

Systemen

Denons systemen bieden hoogwaardige geluidskwaliteit en een enorme veelzijdigheid aan afspeelmogelijkheden. CD´s, fm-radio, internetradio, maar ook streamen vanaf uw smartphone, tablet, NAS of PC is mogelijk. Alles is mogelijk.

Bluetooth-speakers

Maak kennis met onze Envaya´s. De geluidskwaliteit van Denon die u gewend bent… on-the-go! Deze ideale reisgenoten spelen al uw muziek af via Bluetooth aptX, zijn makkelijk te dragen en beschikbaar in verschillende kleuren!

Hoofdtelefoons

Denon heeft 3 soorten hoofdtelefoons ontwikkeld, speciaal voor sporters, reizigers en muziekliefhebbers. Bent u een Music Maniac, een Exercise Freak of een Globe Cruiser? Waar u ook voor kiest, van hoogwaardig geluid bent u verzekerd.