Assortiment

Bose staat voor superieure audiokwaliteit, of het nu gaat om Bluetooth-dockingstations, homecinemasystemen, of koptelefoons.

Hifi

Bose heeft met de Wave-serie, een uitgebreide keuze aan hif-systemen, met en zonder radio en met een superieur geluid. Ze zijn geschikt om van vrijwel elke geluidsbron naartoe te streamen.

Hoofdtelefoons

In-ear, on-ear en over-ear: Bose heeft voor elke toepassing en elke persoon een passende headset. Ze zijn er met noise-cancelling, draadloos en met mogelijkheden voor handsfree bellen.

Homecinema

Om de tv van geluid te voorzien heeft Bose een hele reeks oplossingen, variërend van de eenvoudige tv-luidspreker tot complete 7.1 homecinemasets, en alles wat daartussen zit, zoals 5.1-sets en soundbars.

Draadloze luidsprekers

Voor het streamen van muziek vanaf smartphones en tablets heeft Bose de SoundLink Bluetooth-serie en de SoundTouch wifi-serie luidsprekers.

Computerluidsprekers

Om de computer te voorzien van uitstekend geluid zijn er de MusicMonitor computerluidsprekers. Ze zijn compact, eenvoudig aan te sluiten en bieden een prachtig geluid, bij zelfs de meest veeleisende games.

Bose

Better sound through research

Bose Corporation werd in 1964 opgericht door dr. Amar G. Bose, toen werkzaam als hoogleraar elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology. Wanneer die in 1950 zijn doctoraat behaalt, viert hij dat met de aanschaf van een nieuwe hifi-set, waarvan het geluid hem tegenvalt. Dit zet hem ertoe om op het MIT in zijn vrije tijd akoestiek te bestuderen en hiernaar onderzoek te doen. Dr. Bose richt uiteindelijk zijn eigen bedrijf op in plaats van te zoeken naar een gevestigd bedrijf om zijn luidsprekerpatenten in licentie te geven.

Passie

Bose blijft zich ook nu nog inzetten voor onderzoek en het bedrijf is altijd op zoek naar dingen die, wanneer ze worden verbeterd, ook het leven van de mensen verrijkt. Het merk heeft een passie voor geluid en geluidsoplossingen voor elke audio-uitdaging.