Vaatwassers

Dankzij ActiveWater wordt elke druppel water maximaal benut. De zuinigste vaatwassers verbruiken dan ook maar 6 liter water. Het natuurlijke mineraal Zeoliet droogt efficiënt. Samen met de efficiënte, wrijvingsloze Eco Silence Drive motor bespaart u al gauw op uw energierekening. Met de IntensiveZone schoonmaakfunctie worden zelfs de meest smerige pannen weer schoon. De DoseerAssistent zorgt voor de juiste verdeling van het wasmiddel. En de TurboSpeed functie zorgt er voor dat de vaat zelfs in 20 minuten klaar is.

Kookapparatuur

De multifunctionele ovens van Bosch zijn zeer zuinig met energie. Diverse ovens verbruiken niet meer dan 0,66 kWh. En de automatische kookprogramma’s zorgen voor een gemakkelijke bereiding van gerechten. Bosch heeft een uitgebreid assortiment kookplaten: keramisch, gas, elektrisch en inductie. Inductie geeft u verschillende voordelen: koken gaat snel, de plaat zelf wordt niet heet en met de timer kunt u zelf uitschakeltijd instellen. Een afzuigkap van Bosch verwijdert snel en betrouwbaar geuren en vetdeeltjes uit uw keuken. Zoals u van ons gewend bent, werken ook onze afzuigkappen efficiënt en energiezuinig.

Assortiment

Het assortiment van Bosch MDA bestaat uit de volgende categorieën huishoudelijke apparaten: wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vriezers, vaatwassers en kookapparatuur.

Wasmachines

Een Bosch wasmachine heeft minimaal het zuinige energielabel A+. I-DOS zorgt automatisch voor een nauwkeurige en zuinige dosering van het vloeibaar wasmiddel. De VarioSoft-trommel belooft een zorgvuldig wasresultaat en met het sensitive programma voor een gevoelige huid en de ECARF antiallergie functie wordt ook rekening gehouden met u als gebruiker. Door slimme wasprogramma’s worden de vlekken automatisch herkend en verwijderd.

Wasdrogers

Ons assortiment bestaat uit drogers met verschillende droogtechnieken. Een afvoerdroger voert de vochtige lucht via slang of buis naar buiten. In een condensdroger wordt het vocht uit de lucht gehaald en opgevangen in een bakje. Een droger met de zuinige warmtepomptechnologie werkt op een soortgelijke manier op lagere temperaturen. Door de Sensitive Drying-techniek van de trommel wordt de was gelijkmatig en zorgvuldig gedroogd. In combinatie met vochtregulerende programma's komt de was bijna kreukvrij uit de trommel. Met de DuoTronic technologie bepaalt u zelf hoe u uw was gedroogd wilt hebben.

Koelkasten

Bijna alle koelkasten van Bosch hebben een energielabel A++ of zelfs A+++. De temperatuur en vochtgraad zijn eenvoudig te stellen met het Touch Display. Door flexibele en deelbare plateaus kunt u een ruimte creëren waar u dat nodig vindt. Er zijn verschillende boxen voor verschillende typen levensmiddelen.

Vriezers

Een vriezer van Bosch verbruikt weinig energie om optimale prestaties te leveren. Zo houdt u op een verantwoorde wijze uw levensmiddelen lekker vers. Met technieken als NoFrost en LowFrost wordt de vorming van ijs tot een minimum beperkt. Handmatig ontdooien is bijna niet nodig en bovendien blijft het energieverbruik constant laag. Met een ruime inhoud en grote BigBox lades kunt u in onze vriezers bovendien alles kwijt. Door VarioFreezing creëren makkelijk uitneembare glasplateaus zelfs nog meer ruimte.

Bosch

Technologie voor het leven

In 1886 stichtte Robert Bosch in Stuttgart de “Werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek”. Dit is het begin van Robert Bosch GmbH, de onderneming die vandaag wereldwijd actief is. In de beginjaren richtte het bedrijf zich nog vooral op autotechniek. Inmiddels is het bedrijf ook een grote speler op het gebied van industriële technologie, bouwtechnologie en consumentenproducten, waaronder grote en kleine huishoudelijke apparaten. Bosch is eigenaar van BSH Bosch SIemens Hausgeräte GmbH, dat ook merken als Siemens, Gaggenau en Neff voert.

Het leven aangenamer maken

Vanaf het allereerste begin wordt geschiedenis van de onderneming gekenmerkt door innovatieve drive en maatschappelijke betrokkenheid. Het doel van Bosch bij de ontwikkeling van apparatuur is het leven van consumenten beter, aangenamer en gemakkelijker te maken. Het is voor Bosch van belang om dit op een maatschappelijk verantwoorde manier te doen.