WINDOW WASHER

BLACK+DECKER heeft een lichte snoerloze Window Washer die eenvoudig te gebruiken is en tijd bespaart. Dit all-in-one toestel reinigt streeploos alle gladde oppervlakken. Door de draaibare kop is het snel wisselen tussen sproeien, schoonmaken en opzuigen.

BLACK + DECKER

BLACK+DECKER werd in 1910 in Baltimore (VS) opgericht door Duncan Black en Alonzo Decker. In 1917 vond het bedrijf de draagbare elektrische boormachine uit, waarmee het merk over de hele wereld bekend werd. Maar inmiddels is BLACK+DECKER ook een bekende naam als het gaat om klein-huishoudelijke producten zoals kruimeldieven, steelstofzuigers en stoomreinigers. Het merk gebruikt nieuwe en baanbrekende technologieën om intuïtieve, gemakkelijke en ecologisch verantwoorde schoonmaakoplossingen te creëren voor in huis. Als antwoord op de snel wisselende behoeften vanuit de markt, introduceert BLACK+DECKER elk jaar nieuwe innovatieve producten.

Populaire Black + Decker producten

Het assortiment van Black + Decker

Kruimelzuigers

BLACK+DECKER is met zijn Kruimeldief® sinds jaren marktleider. Het assortiment omvat zowel de eenvoudige en prijsbewuste instaprange Kruimeldief® handstofzuigers als de Kruimeldief® Extreme serie, een veelzijdige en comfortabele medium voltage range.

Steelstofzuigers

BLACK+DECKER biedt een unieke range steelstofzuigers met ORA® technologie. Deze zijn voorzien van het 12 Air-Cyclone Systeem, een hoge zuigkracht en een krachtige lithium batterij. Dat betekent optimale vuilopname tot wanneer de batterij volledig leeg is.

Stoomreinigers

BLACK+DECKER heeft een serie stoomreinigers onder de naam Steam-Mop, steelreinigers met een afneembaar waterreservoir die vrijwel direct klaar zijn voor gebruik. Daarnaast is er de SteamBuster handstoomreiniger, met een 1,2 meter lange flexibele slang die overal in huis bij kan.