Stofzuigers

Voor de huishoudelijke schoonmaak heeft Beko enkele modellen stofzuigers in het gamma. Deze zijn zuinig, stil en flexibel.

Assortiment

Beko is sterk in alle facetten van witgoed: koelen en vriezen, was- en droogmachines, vaatwassers, kooktoestellen en afzuigkappen, en stofzuigers. Van de vaatwassers, kooktoestellen en koel/vrieskasten zijn zowel inbouw als vrijstaande modellen verkrijgbaar.

Koelen en vriezen

Een koelkast van Beko is zuinig, betrouwbaar en voorzien van de handigste snufjes die uw eten en drinken koel, vers en gezond houden. Bovendien zijn ze slim. Zo schakelen ze automatisch op een lager energieniveau wanneer de deuren de laatste zes uur niet zijn geopend en besparen zo energie en het milieu. Er is ook een ruime keuze aan vriezers.

Wassen en drogen

Een wasmachine moet altijd voor u klaarstaan. De modellen van Beko zijn altijd paraat en klaren de klus goed en als het moet ook snel. Ze beschikken over een keur aan programma’s voor allerlei soorten was. Beko heeft een ruime keuze aan wasdrogers, waaronder natuurlijk de energiezuinige en milieubesparende warmtepompdrogers.

Vaatwassers

De serie vaatwassers van Beko zijn behalve slim en snel, ook een mooie aanwinst voor de keuken. Bovendien zijn ze zuinig en gebruiken maar 6 liter water per wasbeurt. De vaatwassers van Beko zijn ook flexibel in te richten zodat ook groot keukengerei erin past.

Koken en afzuigkappen

De keuken is de centrale plek in de keuken, waar de kooktoestellen van Beko zich helemaal thuis voelen. Er zijn kooktoestellen met gas, maar ook met keramische kookplaten en met inductie. Daarnaast zijn er modellen met en zonder ingebouwde oven. Ook zijn er losse ovens te verkrijgen. Het geheel wordt natuurlijk het mooiste afgewerkt met een van de bijpassende afzuigkappen van Beko.

Beko

Change for the better

Beko heeft zijn wortels in het Turkije van de jaren 1950. De industrialisatie was net goed op gang aan het komen en de oprichter van Koç Holding, Vehbi Koç, zocht de samenwerking met een fabriek genaamd Bejerano en het merk ‘Beko’ was geboren. In de negentiger jaren verwierf Beko een exportlicentie en begon het bedrijf met de export van witgoed. Daarmee was Beko het eerste Turkse merk koelkasten en wasmachines dat internationaal faam verwierf.

Wereldmerk

Sindsdien is Beko als merk internationaal alleen maar gegroeid tot een echt wereldmerk. De producten zijn inmiddels te vinden in het huis van meer dan 280 miljoen consumenten in meer dan 100 landen. Elke twee seconden wordt er ergens ter wereld een Beko aangeschaft.