Asus

ASUS staat voor design, innovatie en betrouwbaarheid. Elk product wordt ontworpen om het dagelijks leven beter en makkelijker te maken. De verschillende Zen-producten, van de ZenBooks, tot aan de ZenPad en de ZenWatch, zijn het ideale voorbeeld. Met deze opvallende ontwerpen kunt u onderweg gezien worden! Bovendien zijn alle ASUS-producten erg gebruiksvriendelijk, met accu’s die lang meegaan en schermen die altijd en overal goed af te lezen zijn. Van oorsprong is ASUS een moederbordfabrikant, en die expertise uit zich nu in uiterst betrouwbare laptops, desktops en tablets.

Populaire Asus producten

Het assortiment van Asus

N-serie

Wie aan een multimedia-laptop denkt, denkt aan de ASUS N-serie. De uiterst krachtige en complete 15,6”- en 17,3”-laptops zijn al jarenlang immens populair onder programmeurs, designers en studenten. Ontdek alle ins- en outs!

Gaming

Topprestaties voor iedereen. De ASUS ROG-laptops en desktops worden ontworpen door gamers, voor gamers. Krachtige hardware staat garant voor vloeiende beelden in de nieuwste games. Welke ROG-machine past het beste bij u?

ZenBook

Ultradun, vederlicht en met een lange adem. De ZenBook UX305 is niet voor niets de populairste ultrabook van dit moment. De accu gaat minimaal 8 uur lang mee en de aluminium behuizing kan tegen een stootje. Ideaal voor onderweg dus.

Zen AiO

De Zen All-in-one is een eyecatcher. Dit is een pc die je niet op een kantoor zet om te laten verstoffen, deze kan pal in de huiskamer gepositioneerd worden. En dan, dan kunt u er hard op werken, van films genieten of een potje gamen.

ZenWatch

De ZenWatch 2 is een smartwatch, zonder uit het oog te verliezen dat het ook gewoon een horloge is. Een horloge dat er mooi uit moet zien, en dat natuurlijk op elk moment de tijd moet weergeven. En opladen gaat zo snel, in 15 minuten heeft u power voor de hele dag!

ZenPad

De ZenPads zijn dun, licht en gemaakt van de beste materialen, om een premium look & feel te geven. Het scherm kreeg speciale aandacht, zo heeft elke ZenPad een hoogwaardig scherm met uitstekende kijkhoeken, dat reflecties tegengaat.