Monitoren

Wie games speelt, wil natuurlijk ook de beste monitor. De monitoren van Acer hebben een snelle responstijd een groot beeldscherm en een haarscherpe resolutie. Met de XB0-serie heeft Acer zelfs Ultra HD-modellen in het assortiment.

Assortiment

Acer is sterk in alle aspecten van computertechnologie, of het nu gaat om laptops, desktops, tablets of smartphones. Ook computermonitoren zijn een sterk onderdeel van het Taiwanese merk.

Laptops

Acer staat bekend om zijn uitstekende serie laptops en notebooks onder de naam Aspire. De topmodellen zijn voorzien van de serieletter S en dit zijn allemaal Ultrabooks. Verder heeft het merk onder meer innovatieve Chromebooks in de collectie, met de serieletter C.

Desktops

Ook veel van de uitstekende desktops van Acer staan in de schappen onder de naam Aspire. Opvallend zijn daarbij de fraaie all-in-one modellen met als absolute topmodellen de DA-serie, met kantelbaar touchscreen. Onder de naam Predator G-serie vindt u de ultieme games-desktops.

Tablets

Voor de tablets van Acer, zoekt u naar de Iconia. Er zijn tablets met formaten van 7 inch tot 10,1 inch, en met als besturingssysteem Android of Windows 8. Een speciale vermelding is er voor de Iconia Tab 8, een 8-inch tablet met een hoge resolutie van maar liefst 1920x1200.

Smartphones

Acer brengt een serie Android-smartphones op de markt onder de naam Liquid. Met schermgroottes tot wel 6 inch is er altijd een die bij u past.

Acer

Explore beyond limits

Het in 1976 onder de naam Multitech opgerichte Acer is een van de grootste makers van laptops en notebooks ter wereld. Het bedrijf begon als distributeur van onderdelen voor computers en ander hightech producten. In 1987 ging het Multitech over op het maken van IBM-compatible computers en werd de naam veranderd in Acer. In 2007 kocht Acer computermakers Gateway en in 2008 Packard-Bell, waarmee het wereldwijd de nummer 3 in desktops en de nummer 2 in notebooks werd.

Ontdekker

Al sinds het allereerste begin was Acer’s motto om de barrières tussen mensen en technologie te slechten en daarmee waardevolle bijdragen aan de samenleving te doen. Volgens Acer is er slechts één ontdekker nodig om de wereld te veranderen. Met de juiste tools kan iedereen die ontdekker worden. Met die gedachten in het achterhoofd ontwerpt en verkoopt Acer zijn computers en notebooks.