Rollei

Het van oorsprong Duitse Rollei is opgericht in 1920 en heeft als doel om fotografie voor iedereen toegankelijk te maken. Rollei is al meer dan 90 jaar een autoriteit op de fotografiemarkt en is momenteel actief in meer dan 20 landen in Europa. Rollei claimde haar wereldwijde reputatie als fabrikant van hoogwaardige camera’s met de twin-lens Rolleiflex. Het huidige assortiment omvat digitale camera’s, actioncams, camcorders, IP-beveiligingscamera’s, statieven en accessoires.

Populaire Rollei producten

Rollei Actioncams

Bij het ontwikkelen van Rollei Actioncams wordt altijd aandachtig geluisterd naar de wensen en feedback van klanten. Daarom zijn alle Actioncam modellen en accessoires gebruiksvriendelijk, compact, handzaam en ideaal voor avonturiers.

Rollei Foto

Rollei zorgt ervoor dat iedereen altijd en overal zijn perfecte moment kan vastleggen, hoe extreem de situatie ook is. Al negentig jaar lang maakt Rollei innovatieve camera’s en accessoires voor foto- en filmliefhebbers.

Rollei Statieven

De ergonomische statieven van Rollei zijn ontwikkeld met behulp van input van professionals en worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo kunt u als fotograaf gebruik maken van de stabiliteit en vanuit verschillende cameraperspectieven uw creativiteit de vrije loop laten.

Het assortiment van Rollei