Marshall

De zware geluidskwaliteit van Marshall wordt al een halve eeuw de wereld rondgedragen. Stevige roadies en brullende trucks hebben hard gewerkt om Marshall over de hele wereld te laten horen. En nu kunt u zelf ook genieten van de zuivere rock ’n roll van Marshall. Een halve eeuw toeren met de beste en bekendste muzikanten heeft voor een bak ervaring gezorgd en levert veel kennis op over wat het publiek wil. Deze ongeëvenaarde wijsheid komt terug in elk onderdeel van de producten.

Populaire Marshall producten

Headsets

Het geliefde podiumgeluid van de klassieke Marshall-speakers is nu op maat gemaakt voor uw oren. Alle Marshall headsets zijn ijverige, solide werkpaarden uit de Marshall-stal en garanderen een onnavolgbare rock ‘n roll-klank.

Luidsprekers

Van het festivalpodium naar je woonkamer: die sprong is niet altijd vanzelfsprekend. Maar Marshall bundelde alle energie van zijn podiumspeakers en verwerkte die in een assortiment compacte speakers. Via bluetooth of kabel maakt u gemakkelijk verbinding met deze luidsprekers.

Covers

Bescherm uw smartphone met de klassieke look en textuur van de Marshall versterkers. De zwartgelakte hoes met vinyl binnenkant houdt uw smartphone in een stevige houdgreep en beschermt hem tegen de gevaren van de buitenwereld.

Het assortiment van Marshall