Huawei

Huawei Smartphones

‘Make It Possible’. Niet voor niets de slogan van Huawei. Met ons uitgebreide assortiment smartphones heb je altijd de laatste innovaties in handen.

Zo zijn onze premium toestellen voorzien van de Leica Dual Lens-cameratechnologie, waarmee je altijd de beste foto’s maakt. De meest kritische en heavy users kunnen kiezen voor een toestel uit de Mate -series. De smartphones uit deze –series, met als paradepaardje de Mate10Pro met Artificial Intelligence, zijn voorzien van onze eigen processoren, die moeiteloos de zwaarste applicaties draaien. En met de 4000 mAh-batterij, ook van eigen fabricaat, haal je tot twee dagen lang het uiterste uit je smartphone. Is de batterij eenmaal leeg, dan laad je hem binnen 20 minuten halfvol dankzij onze unieke Super-Charge technologie.

Onze medewerkers zetten zich dagelijks weer in om al deze baanbrekende technologieën te ontwikkelen. Niet alleen op het gebied van smartphones, maar ook op het gebied van telecomnetwerken, een specialiteit waar het voor Huawei ooit allemaal mee begon. We zijn met deze kennis nauw betrokken bij het opzetten van 4G netwerken overal ter wereld. Met al deze kennis in huis, mag je ook van onze smartphones verwachten dat deze onder alle omstandigheden doen wat jij als kritische consument van je smartphone verwacht.

Huawei maakt innovaties graag voor iedereen bereikbaar. Overtuig jezelf!

Huawei Mate Serie

Huawei Y Serie

Huawei P Serie