Solo3 wireless

Met een batterij die tot wel 40 uur meegaat, is de Beats Solo3 Wireless de perfecte koptelefoon voor dagelijks gebruik. Dankzij Fast Fuel kun je na 5 minuten opladen weer 3 uur afspelen. Geniet van het bekroonde Beats-geluid en de draadloze vrijheid met Bluetooth® Class 1. De on-ear oorschelpen zijn zeer comfortabel en door de verstelbare pasvorm zijn ze geschikt voor alledaags gebruik.

Bestel
Solo3 Wireless

POWERBEATS3 WIRELESS

Kies voor de Powerbeats3 Wireless-oordopjes en je work-outs worden alleen maar beter. De batterij gaat tot wel 12 uur mee en dat zijn heel wat work-outs. De verstelbare oorhaakjes bieden maximaal comfort en optimale stabiliteit. Dankzij Fast Fuel kun je na 5 minuten opladen weer 1 uur afspelen. Zweet- en waterbestendigheid zorgen voor betrouwbare duurzaamheid en de akoestische weergave met dubbele drivers levert het dynamische geluid dat de perfecte soundtrack vormt voor je work-outs.

Bestel
Powerbeats3 Wireless

BEATSx

De Beatsx-oordopjes zijn perfect draadloos gezelschap. Geniet de hele dag door van een authentiek, helder geluid met een batterij die tot wel 8 uur meegaat. Met Fast Fuel kun je na 5 minuten opladen weer 2 uur afspelen wanneer de batterij bijna leeg is. De unieke Flex-Form-kabel is eenvoudig op te bergen en biedt urenlang draagcomfort. De verschillende oordopjes en oorclips zorgen voor een persoonlijke pasvorm en stabiliteit.

Bestel
Beatsx

Beats by Dr. Dre

Beats is opgericht door iconen uit de muziekindustrie. Dr. Dre en Jimmy Iovine en is inmiddels toonaangevend in de audio-elektronica. Beats is een productlijn met hoogwaardige koptelefoons, oordopjes en luidsprekers die muziekliefhebbers over de hele wereld geluid van ultieme kwaliteit biedt.

Beats by Dr Dre - Got No Strings
Bootstrap Slider