Deze films moet je zien op je nieuwe televisie!

Je hebt een nieuwe televisie gekocht, geweldig! Het enige wat je nu nog nodig hebt zijn wat ideeën voor toffe films om te kijken. Nu je van jouw woonkamer een thuisbioscoop hebt gemaakt kan je met de volgende films goed testen hoe bioscoopwaardig jouw nieuwe televisie is. De volgende films zijn allemaal al uit op dvd of te vinden met online streamingsdiensten. Veel kijkplezier!

Mad Max: Fury Road

“Oh, what a day... what a lovely day!” Tijd voor Mad Max! In een post-apocalyptisch Australië is het moeilijk overleven. In een ruig woestijnlandschap voeren bendes oorlog voor olie en water. Road Warrior, Max Rockatansky, is ervan overtuigd dat hij beter kan overleven als hij alleen te werk gaat. Ongewild komt hij in aanraking met imperator Furiosa die door het ‘Wasteland’ trekt samen met een groep vrouwelijke gevangenen. Zij zijn op vlucht voor de woedende tiran Immortan Joe en zijn bendes. Met deze actiefilm geniet je van heel wat spectaculaire scènes, ruige landschappen en een bloedstollende Road War!

Mission: Impossible - Rogue Nation

Mission: Impossible, altijd goed! De makers laten zich niet door één locatie beperken en zo schieten er wat mooie beelden van grote steden als Kuala Lumpur en Londen over je beeldscherm. Rogue Nation is inmiddels de 5de actiefilm uit de reeks, met elke keer Tom Cruis in de hoofdrol als agent Ethan Hunt. Zijn organisatie wordt door de CIA op non-actief gezet en Hunt moet met zijn team de opkomst van een nieuwe wereldwijde dreiging te voorkomen: The Syndicate. Daarbij heeft hij de hulp nodig van een ongrijpbare, niet-erkende agente waarvan hij niet weet of ze aan zijn kant staat of niet.

Inside Out (Binnenstebuiten)

Emoties zijn soms maar moeilijk. Inside Out laat op een leuke manier zien hoe emoties Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet invloed hebben op het dagelijkse leven van het 11-jarige meisje Riley. Zij verhuist van Minnesota naar de grote stad San Francisco. Haar emoties geven haar advies en helpen haar om te gaan met deze een grote verandering. Inside Out geeft inzicht op een speelse manier hoe emoties werken en wat er allemaal in iemands hoofd afspeelt. Deze “emotiefilm” van Disney Pixar staat garant voor een leuke filmavond voor jong én oud.

Jurassic World

Misschien is de film niet echt geloofwaardig. Is het verhaal best wel voorspelbaar. Maar wat maakt dat ook eigenlijk uit? Jurassic World zit weer barstensvol schrikmomenten en dat is wat we willen: schrikken en lekker naar dinosaurussen kijken. Ook zit de film weer vol idioten die domme dingen doen zodat jij geregeld “Ja hoor!” naar je televisie kan schreeuwen, heerlijk! In de film is Jurassic World een succesvol themapark op het eiland Isla Nublar. Maar er is een probleem, de mensen raken verveeld en willen angstaanjagende dinosaurussen zien. Dus wordt de indominus rex in een lab ontwikkeld, dit is een mega-agressieve hybride. Als dat maar goed gaat…

Terminator Genisys

“I’ll be back.” Je thuisbioscoop is pas echt ingewijd wanneer je Arnold die woorden hebt horen zeggen. In Terminator Genisys wordt Kyle Reese door verzetsleider John Connor teruggestuurd naar 1984 om zijn jonge moeder Sarah Connor te beschermen. Aangekomen in het verleden kan Reese niet anders dan zijn krachten bundelen met de robotbewaker van Sarah. Samen moeten zij de wereld redden en verhinderen dat de Terminators verder evolueren. De oorlog van mens tegen machine lever veel actiescènes op met een stortvloed aan kogels, onverwoestbare robots en ontploffingen die je zeker op een groot scherm wilt zien!